Elena Udrea, CONDAMNATĂ la şase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Decizia NU este definitivă

28 martie 2017

elena-udrea-condamnata-la-6-ani-de-inchisoare-cu-executare-in-dosarul-gala-buteElena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute”, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă.

In acelasi dosar, Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a fost condamnat marți de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul „Gala Bute” la cinci ani de închisoare cu executare.

Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, a fost condamnat marți de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul „Gala Bute” la patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de încercare de șase ani.

Tot astazi, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul „Gala Bute” la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită cu un termen de supraveghere de cinci ani, iar Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție în acelasi dosar.

sursa: www.agerpres.ro