Prinţul Harry se căsătoreşte cu actriţa americană Meghan Markle / Anunţul făcut de Palatul Kensington şi primele fotografii oficiale cu cei doi logodnici

27 noiembrie 2017

61924705

Prince Harry and his girlfriend Meghan Markle attend the wheelchair tennis competition during the Invictus Games in Toronto, ON, Canada, Monday September 25, 2017. This is Prince Harry's first public appearance with Markle. Photo by Nathan Denette/CP/ABACAPRESS.COM

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle s-au logodit în Londra, luna aceasta, şi se vor căsători în primăvara anului 2018, a anunţat Palatul Kensington. Anunţul a fost făcut la o săptămână după ce bunica prinţului Harry, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi-a sărbătorit a 70-a aniversare a căsătoriei sale. Cei doi vor locui în Vila Nottingham din cadrul Palatului Kensington, Londra.

Harry a declarat astăzi, după ce a participat cu Meghan la o şedinţă foto, în grădina preferată a mamei sale, prinţesa Diana, că „am ştiut că ea este aleasa din prima zi în care ne-am întâlnit”.

Cu această ocazie, Meghan a prezentat lumii inelul de logodnă gândit chiar de prinţul Harry. Acesta conţine două diamante ce au aparţinut prinţesei Diana.

Harry (33) şi Meghan (36) au dezvăluit acum un an că formează un cuplu. Meghan ar putea deveni prinţesă sau i-ar putea fi oferit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prinţul Harry. Meghan Markle este cunoscută pentru rolul Rachel Zane din ”Suits” şi apariţia sa în ”Şefi de coşmar”. De asemenea, este activă în zona civică prin ample campanii umanitare.

Se pare că prinţul Harry şi Meghan au făcut cunoştinţă în Toronto, Canada, locul în care se filmează serialul „Suits”, când Harry se afla în vizită, în luna mai 2016, pentru a promova jocurile pentru anul 2017 ale Fundaţiei Invictus.

Regina Elisabeta şi prinţul Philip s-au declarat „încântaţi pentru cuplu şi le doresc să fie fericiţi”, a spus un purtător de cuvânt de la Buckingham.

Prinţul Charles, tatăl viitorului mire, a transmis că este „încântat să anunţe” căsătoria fiului său, adăugând că părinţii actriţei Meghan Markle şi-au dat binecuvântarea.

Şi premierul britanic Theresa May a felicitat cuplul şi le-a urat „multă fericire pe viitor”.

sursa: www.mediafax.ro