Premiul EXATLON, în valoare de 100.000 de euro, câştigat de Vladimir Drăghia va ajunge la MagiCAMP

24 mai 2018

Vladimir Drăghia este câştigătorul primei ediţii a Exatlon şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Vedeta a anunţat încă înainte de a afla că este marele câştigător că va dona toţi banii către bolnavii de cancer. El a ales ca întreaga sumă să meargă către MagiCAMP. Acest fapt a fost confirmat şi de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu,  printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

„Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare.
Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave.
Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice.
Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri.

Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni. –Alice”, acesta a fost mesajul lui Vladimir Drăghia, preluat şi de fostul ministru al Sănătăţii.

Acum că marea competiţie s-a terminat, iar câştigătorul a fost desemnat, fanii de pe pagina de socializare a lui Vlad Voiculescu au reacţionat imediat întrebând dacă Vladimir Drăghia se va ţine de cuvânt. Răspunsul fostului ministru a venit promt: „Cu siguranţă nu aveţi de ce să vă faceţi griji.”