Tuzla se pregăteşte pentru o experienţă unică. Peste exact o săptămână, Festivalul Dakini îşi va deschide porţile

22 iunie 2017

images 12919634_212423325801417_4369738446210574610_nUna dintre marile dorinţe ale primarului Taner Reşit, la preluarea mandatului de primar, a fost aceea de a aduce comuna Tuzla pe lista localităţilor turistice estivale. Altfel spus, primarul Taner Reşit îşi doreşte ca Tuzla, sa ajungă să fie căutată şi preferată de cât mai mulţi turişti, care, doresc altceva decât o staţiune tradiţională, aglomerată. Pentru a atrage un număr cât mai mare de turişti, primarul comunei Tuzla s-a preocupat să organizeze un altfel de eveniment. Şi, bineînţeles că a reuşit. În vara aceasta, mai exact în perioada 29 iunie – 2 iulie, plaja din Tuzla va gazdui cel mai mare festival internaţional. Festivalul Dakini va fi un eveniment de anvergură internațională ce aduce laolaltă muzica chill, psy-trance și micro-house, dansul, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei.

La Tuzla, pe 15 hectare de plajă sălbatică și pitorească, una dintre puținele rămase neatinse de la noi din ţară și din Europa, timp de 4 zile și 4 nopți, participanţii sunt invitaţi la o experiență specială.

Plaja de la Tuzla va fi locul în care se vor aduna zeci de mii de oameni veniți din întreaga lume să trăiască o experiență unică la malul Mării Negre. Mai bine de 50 de artiști din 17 țări vor urca pe scena Akasha, scena cu muzică chillout. Cele mai cunoscute nume internaționale, între care Desert Dwellers (SUA), Solar Fields (Suedia) și Gaudi (UK) vor mixa, timp de 4 zile și 4 nopți, fără oprire.

Pe scena Psytrange vor fi Astrix, Avalon, Loud (live), DJ Tsubi, E-mantra, Dr Space, kroko, Gahabbi și DJ Driss.

Pe scena Micro se vor auzi piesele lui Herodot, Priku, Piticu, Gescu, Arapu, Alexandra Suciu, Cap, Crihan, vlf, Nu Zau, Sepp, Charlie, Lizz Vincentiulian, Christopher Ledger, K!d Chriss și Mihigh.

Scena cu muzică chill va fi completată și cu alți artiști, iar printre aceștia se numără Carbon Based Lifeforms, Vibrasphere, Kaya Project, Suduaya, Irina Mikhailova, Globular Bayawaka, Ancient Core, Kukan Dub Lagan, Johnny Blue și Zen Baboon.

Festivalul Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranță, conexiune, magie, elevare, armonie, dar, în acelaşi timp, Festivalul Dakini dorește sa îndrepte atenția participanților și către mediul înconjurător, oferind toate avantajele unui festival de mare anvergură: zonă de camping, yoga village, zonă de restaurante și baruri, zonă dedicată copiilor; zone de ateliere, parcare gratuită.