Să ne trăiești, Românie dragă! eveniment al Scolii Gimnaziale nr.1 din Tuzla

30 noiembrie 2017

15873123_247078572394775_2018302607121418793_nCu ocazia apropiatei aniversări a Zilei Naționale a României, în perioada 28-29.11.a.c., 527 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1, Tuzla, coordonați de către 26 de cadre didactice au participat cu emoție la activitatea ‘Mesajul meu pentru România’, contribuind astfel la afimarea identității naționale în context european. școlarii claselor primare și gimnaziale au dansat, cântat și urat țării noastre cele mai sincere gânduri, exprimându-și bucuria de a fi români și de a face cunoscut lumii întregi valorile și însemnele țării noastre, în port na?ional, înăl?ând baloane tricolore .

Pe parcursul celor două zile în institutia de învătământ s-au derulat mai multe activități dedicate aceluiași eveniment, atât la nivel preșcolar, cât și primar.

La nivel gimnazial, Consiliul Elevilor din cadrul școlii însoțiți de: directorul instituției prof. Buzan Radu-Emil, consilierul pt. proiecte și programe educative, prof. Mihai Ioana, prof. Comșa Luminița, preotul paroh Vlad Dumitru, reprezentanți ai Consiliului Local Tuzla și reprezentanți ai Unității Militare de Aviație din cadrul Aeroportului Tuzla, și-au adus omagiul eroilor neamului, depunând flori la monumentul ridicat în onoarea celor care s-au jertfit pentru patria română.

Mulțumim tuturor celor ne-au sprijinit în organizarea acestor manifestări!

La mulți ani, români! La mulți ani, România noastră!

Informații de background

Activitatea ‘Mesajul meu pentru România face parte din Proiectul Județean al ISJ Constanța ‘100 de ani de spirit românesc’ ,fiind coordonată la nivelul școlii de către dna. profesor de istorie Crăciun Vasilica.

Manifestarea derulată la Aeroportul Tuzla face parte din Poriectul Local derulat la nivelul școlii ‘Bucurii de școlar’.

Director , Prof. Buzan Radu Emil Consilier imagine, Prof. Mihai Ioana