Punct de vedere al reprezentanţilor City Park Mall în urma incidentului de zilele trecute

3 decembrie 2017

City_Park_Mall_Constanta-770x768În urma incidentului de zilele trecute din City Park Mall când o bucată de tavan s-a desprins, repezentanţii centrului comercial au făcut următoarea precizare:

„In aceasta perioada, coordonam o serie de lucrari de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, dupa concluzia unei prime evaluari, in urma unui montaj instabil realizat de echipa contractata pentru aceste lucrari. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

Regretam acest incident si le cerem scuze clientilor nostri pentru aceasta situatie de risc. Pentru noi siguranta celor care ne trec pragul este mereu o prioritate, astfel ca echipa noastra s-a mobilizat imediat pentru ingradirea zonei si securizarea clientilor, precum si reverificarea riguroasa a tuturor spatiilor din cadrul centrului comercial. Mai departe, vom investiga cu atentie cauza acestui incident si ne vom asigura ca toate masurile ce se impun sa fie luate. Suntem la fel de revoltati ca toti cei implicati si vom lua toate masurile ca cei responsabili sa fie sanctionati.”