Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, vor urma doua zile de petrecere

31 mai 2018

Două zile de petrecere îi aşteaptă pe cei mici, în Piaţa Ovidiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Deschiderea oficială are loc vineri dimineață de la ora 10:00 cu „Maratonul Copilăriei“, iar apoi cei mici se vor distra alături de personajele lor preferate din desenele animate.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente se vor lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona, urmând ca pe strada Marcus Aurelius să se circule pe ambele sensuri; strada Remus Opreanu (de lângă Direcția Agricolă) la intersecția cu strada Revoluției din 22 decembrie 1989, pe strada Revoluției din 22 decembrie 1989 se va circula dinspre strada Remus Opreanu spre bulevardul Regina Elisabeta.
Restricțiile de circulație se vor aplica în zilele de 1 și 2 iunie în intervalul orar 10:00 – 21:00
Pentru adulți, clubul Goblin a pregătit un sfârșit de săptămână plin de distracții. Astfel că, în datele de 01 și 02 iunie 2018 în intervalul orar 18:00 – 23:00, pe plaja Modern din Constanța vor concerta, printre alții, Paraziții, Șatra Benz, Axon, Tranda.
Având în vedere că evenimentul se derulează pe plajă nu vor exista restricții prea mari. Totuși, se va lua măsura de blocare a accesului auto pe strada Lebedei (strada adiecentă locului în care se va desfășura evenimentul) pe porțiunea cuprinsă între Tomis Marina Office și bariera de acces pe plaja Modern. Blocarea se va realiza în zilele de 1 şi 2 iunie 2018 între orele 12:00 – 23:00.