Aeroportul Mihail Kogalniceanu va opera noi curse. Transportul catre si dinspre aeroport va fi asigurat de Compania ,,Direct Aeroport’’. Proiectul a fost lansat astazi

20 aprilie 2017

15123224_1187108994701005_7143742458524179625_oCompania Direct Aeroport a organizat astazi o conferinta de presa prilejuita de lansarea curselor dedicate călătorilor către și dinspre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Evenimentul s-a desfasurat începând cu ora 11:00, la Complexul Lakeview din Constanța.

La conferința de presă au fost prezenți și reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, precum și ai Consiliului Județean Constanța.

Bogdan Artagea , directorul Aeroportului Internațional ,,Mihail Kogălniceanu”, a anunțat introducerea, de săptămâna viitoare, a patru curse externe – Milano, Paris, Roma și Bruxelles – dar și a altor patru curse interne, respectiv Cluj, Timișoara, Iași și Oradea. ,,Proiectul lansat astăzi reprezintă o nouă facilitate pentru pasagerii care decolează de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Cei interesați să ajungă la aeroport trebuie să știe că plecările se vor face de la gara Constanța, cu trei ore înainte de decolarea aeronavei, timp suficient pentru check in. Este o provocare pe care o lansăm astăzi și credem în succesul acestui proiect”, a declarat directorul Aeroportului ,,Mihail Kogălniceanu”, Bogdan Artagea. De asemenea, tot directorul aeroportului a mai explicat ca, în perioada imediat următoare, nu se va percepe taxă pentru parcare în incinta aeroportului, însă după ce vor fi efectuate lucrări de reabilitare la parcare, moment când va fi introdus și sistemul de bariere, totul va fi monitorizat și taxat, urmând să existe taxă inclusiv pentru ședere îndelungată.

La rândul său, Cristian Bărhălescu, directorul companiei ,,Direct Aeroport”, a declarat că se află la începutul unei noi provocări pentru constănțeni și turiști, transferurile urmând să fie efectuate pentru fiecare zbor. ,,Au existat și solicitări venite din partea agențiilor de turism, vom efectua transferuri pentru fiecare cursă și sperăm ca turismul de pe litoralul românesc să cunoască acea creștere pe care o așteptăm cu toții. Și prin acest proiect Constanța devine un punct important pe harta turistică a României, dar și a Europei. Ne dorim mai mulți turiști și sperăm ca noile curse ni-i vor aduce. Vom avea un număr de 25 de mașini de la 3 la 19 locuri. Turiștii își pot cumpăra bilete online, prețul unei curse către Constanța fiind de 30 de lei”, a mai precizat Cristian Bărhălescu.